موضوع: "رسانه"

پروانه نمایش فیلم «زن و بچه»
سه شنبه 04/03/13
فیلم «زن و بچه» سعید روستایی که در جشنوارهی کن حاضر بود، پروانه نمایش گرفت.

پزشکیان دبیری را برکنار کرد
شنبه 04/01/16
وقتی خبر سفر قطب جنوب دبیری معاون رییس جمهور در شبکه های اجتماعی منشر شد و بعد تکذیبیه روابط عمومی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری صادر شد و سپس این گزارش ۲۰:۳۰ که تلویحا خواستار برخورد با عوامل انتشار این شایعه شده بود، پخش شد، بعضی از افراد شروع کردند به ناسزاگویی و اینکه دروغگویی است و … .
امروز با خبر برکناری آقای دبیری و اذعان رئیس جمهور به صحت این خبر، ثابت شد هم تکذیبیه روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری دروغ بود و هم این اتهام تلویحی گزارش صدا و سیما.
آقایان رسانه ملی شما حق ندارید با پول بیت المال بازیچه دست جریانات قرار گرفته و به استقلال شبکه های مستقل و انقلابی در کف شبکههای اجتماعی هجمه وارد و سعی در اعتبار زدایی از آنها داشته باشید .
منتظر برخورد آقای دکتر پزشکیان که با این اقدام مردم انقلابی و مستضعفان جامعه را خوشحال و امیدوار کرد با مسئولان روابط عمومی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری و عذرخواهی رسمی رسانه ملی از اتهام زنی علیه مطالبه گران می باشیم .

سواد رسانه ای یعنی چه ؟
شنبه 96/11/21
روشن شدن هر مفهوم، قبل از هر چیزی برای درک صحیح آن مفهوم می تواند کمک کند. سواد رسانه ای مشتکل از دو عبارت است: «سواد» و «رسانه».
برگردیم به دوران کودکی و روزهای اول مدرسه، زمانی که به مدرسه می رفتیم تا «خواندن و نوشتن» را یاد بگیریم و دیگر «بی سواد» نباشیم. در مدرسه ابتدا حروف الفبا را یاد می گرفتیم؛ یعنی نسبت به شکل حروف، صدای آنها و نحوه نوشتن آنها «دانش» پیدا می کردیم. سپس «مهارت» کنار هم گذاشتن حروف و خواندن و هجّی کردن کلمات را یاد می گرفتیم و بعد از مدتی «کاربرد» کلمات در ساختن جمله ها و خواندن و نوشتن متون مختلف را آموختیم و بدین ترتیب «باسواد شدیم»! مجموعه ای از دانش ها در کنار مهارت ها به اضافه کاربردها در کنار هم، ما را با سواد کرد.
رسانه وسیله ای است که فرستنده به کمک آن پیام خود را به گیرنده منتقل می کند. رفته رفته ابزارهای ارتباطی گسترش پیدا کرد و در عصر حاضر با ظهور رسانه های چاپی و الکترونیکی، رسانه های جمعی شکل گرفتند. مهم ترین تفاوت رسانه های امروزی آن است که می توانند پیام های خود را با سرعت زیاد به طیف وسیعی از مخاطبان برسانند.
همانطور که سواد خواندن و نوشتن به ما کمک می کند تا بتوانیم انواع جملات ساده و پیچیده را بفهمیم و معناهای متفاوتی از آن ها برداشت کنیم، سواد رسانه ای هم مهارتی است که با یادگیری آن می توانیم انواع رسانه ها و تولیدات رسانه ای را درک، تفسیر و تحلیل کنیم. هر رسانه مجموعه ای از نشانه های خاص خود را دارد که شناخت این نشانه ها در با سواد شدن ما نقش مهمی را ایفا می کند.
(کپی برداری با ذکر صلوات بر شهدا بلامانع است)

توهین بیشرمانه «آمدنیوز» به شهید محسن حججی + عکس
پنجشنبه 96/10/28
هجوم خشم کانال داعشی آمد نیوز از محبت زلال مردم به شهید محسن حججی |
کانال تلگرامی / داعشی «آمد نیوز »که از سیل محبت زلال و زیبای ملت ایران ( با هر گرایش و نگاه و رویکردی) نسبت به شهادت شهید محسن حججی و تاثیر اجتماعی بالای آن در فشرده کردن پیوندهای ملی به خشم آمده است، در هرزنامه هایی که در این مدت و از جمله امروز منتشر ساخته است، همه ی تلاش و کوشش خود را بکار گرفته تا انگیزه های دینی و ملی آن شهید را زیر سوال ببرد.
چنین رفتار و واکنش هایی از فرزندخوانده های شیطان در طول تاریخ کم نیست. در روزگار دفاع مقدس هم، این فرزند خوانده ها، بسیجیانی را که برای دفع تجاوز ارتش حزب بعث به ایران عاشقانه به جبهه می رفتند، با تعابیری یاد می کردند که امروز داعشی های آمد نیوز از آن حرف می زنند.
سربازان داعشی آمدنیوز نوشته اند: « اینکه حججی چه اندازه بر پایه اعتقادات مذهبی خود یا همانند هزار جوان بیکار دیگر برای کسب پول به سپاه پاسداران پیوست و به سوریه اعزام شد، مشخص نیست.»
اما وقتی که قرار است خورشید بدرخشد و روشنایی را منتشر کند، هیچ ابر سیاهِ تراز سیاهی نمی تواند جلوی این درخشش را بگیرد. فقط کسانی از تابش خورشید و نور محروم می شوند که در غارهای تاریک نفس هرزه خوی خود پنهان شده باشند و هر دریچه ای را برای ورود نور بسته باشند.
نور شهادت و حقیقتِ مرگ آگاهی شهید محسن حججی هم از چنین تمثیل و موقعیتی برخوردار است. او از پیش، شهادت نامه ی فکری و اعتقادی خود را نوشته است تا حتی نسل های آینده ی دور هم بدانند که امثال او با کدام انگیزه و انگیخته برای دفاع از میهن، سر و جان به پیشگاه حق هدیه داده اند.
دانلود توهین بی شرمانه آمد نیوز به شهید محسن حججی
همراه با عکس اصلی

نقدی بر سریال بازی تاج و تخت
پنجشنبه 96/10/28
ساخت و تولید سریال جنجالبرانگیز Game of Thrones را میتوان بهعنوان یکی از مهمترین دستاوردهای شبکه HBO برشمرد که خیلی زود توانست به نقطه عطفی در این صنعت تبدیل شود. |
در سال 1990 که برادران وارنر (Warner Bros.) امتیاز یکی از بزرگترین پخشکنندههای شبکههای تلویزیونی کابلی در آمریکا، یعنی اچبیاو (Home Box Office) را خریداری کردند، میشد پیشبینی کرد که در آیندهای نهچندان دور، شاهد تحولی عظیم در آثار تلویزیونی باشیم. تحولی که بهمرور تمام خط قرمزهای موجود در قوانین پخش شبکههای تلویزیونی کابلی را پشت سر گذاشت و زمینهساز آغاز فصلی نو در تولیدات آینده آنها شد.
در این میان، ساخت و تولید سریال جنجالبرانگیز Game of Thrones را میتوان بهعنوان یکی از مهمترین دستاوردهای شبکه HBO برشمرد که خیلی زود توانست به نقطه عطفی در این صنعت تبدیل شود.
این سریال که بر اساس داستانی با عنوان ترانه یخ و آتش (A Song of Ice and Fire) به قلم جرج آر. آر. مارتین (George Raymond Richard Martin) نویسنده و نمایشنامهنویس آمریکایی سبکهای فانتزی، علمی-تخیلی و وحشتناک به رشته تحریر درآمده، روایتگر داستان درگیری چندین خاندان مختلف برای تصاحب تاجوتخت پادشاهی و حکومت بر هفتاقلیم است.(1)
سریال بازی تاجوتخت شمارا وارد یک جهان خیالی میکند که از دو قاره تشکیلشده است.
1 - قاره وستروس (غربی)
2- قاره اِسوس (شرقی)
وستروس از هفتاقلیم تشکیلشده است که توسط لردها اداره میشوند و همگی تحت لوای پادشاه وستروس میباشند.
نکته جالب در مورد هفتاقلیم این است که میتوان آن را اقالیم سبعه خواند که در طول تاریخ به جهان گفته میشد و در این فیلم همبارها از وستروس بهعنوان دنیا یادشده است.
اقالیم هفتگانه یا اقالیم سبعه (در زبان پارسی میانه هفتاقلیم را هفتکشور مینامیدند)
1 . هندوستان
2 . عربستان و حبشستان
3 . مصر و شام
4 . ایران
5 . روم و صقلاب
6 . ترکستان
7 . چین
از طرفی ؛ وستروس را میتوان نماد اروپا دانست. الگوبرداری نقشه وستروس از نقشه بریتانیا ؛ میتواند مرکزیت انگلستان را نسبت به دیگر کشورهای اروپا را در بیننده القا کند.
از نکات مهم این سریال الهامات تاریخی میباشد.
جنگ رزها (۸۵–۱۴۵۵ میلادی) در انگلستان بین خاندانهای لنکستر و یورک از سلسله پلانتاژنه از موارد الهامبخش داستان بوده که در این مجموعه منعکسکنندهٔ نبرد خاندان لنیستر و استارک است. حتی ازنظر رنگ پرچمها هم شباهت دارند. نماد خاندان لنکستر قرمز و خاندان یورک ،سفید بود. دقیقاً مثل خاندان لنیستر وستارک. حتی شباهت اسم لنیستر و لنکسترهم از الهامات تاریخی نرد رزها و بازی تاجوتخت واقعی در بریتانیا است.
سرزمین وستروس با قلعهها و شوالیههایش نمادی از دوران اولیه قرون وسطی در اروپای غربی را به نمایش میگذارد.
برای مثال شخصیت «سرسی» برگرفته ازایزابلا ملکه فرانسه (۱۲۹۵–۱۳۵۸میلادی) است.
مجموعه از ترکیبی از واقعیتها همچون،دیوار هادریان، سقوط روم و افسانه آتلانتیس (والریای باستانی)، آتش یونانی بیزانسیها (وایلدفایر)، حماسه ایسلندی عصر وایکینگها (آیرونبورنها) و ایل مغول (دوتراکیها) است که با نشانههایی از جنگ صد ساله (۱۳۳۷–۱۴۵۳ میلادی)و رنسانس ایتالیایی (۱۴۰۰–۱۵۰۰ میلادی)نیز الهام گرفته است
همانطور که در ابتدا گفته شد ؛ وستروس توسط هفتاقلیم و هر اقلیم توسط یک خاندان اداره میشود و همگی طبق قوانین باید به پادشاه وفادار باشند.
1.شمال – فرماندهی توسط استارک ها دروینترفل
2. دره – فرماندهی توسط ارن ها در ایری
3. پادشاهی دورن – مقر فرماندهی ساناسپیر توسط خاندان مارتل
4. ریورلند – فرماندهی توسط تالیها درریورران
5. وسترلند – فرماندهی توسط لنیسترها درکسترلی راک
6. استورم لند – فرماندهی توسط براتیون ها در استورمزاند
7. ریچ – فرماندهی توسط تایرل ها در های گاردن هر اقلیم هم متشکل از قلعه های زیادی است که خاندانهای مختلفی بر آنها حکومت میکنند و طبق قوانین باید به لرد اقلیم پادشاه وفادار باشند.
هر خاندان در وستروس یک نماد دارد که در پرچمهایشان استفاده میکنند.
یکی از این نمادها که شاید کمتر کسی به آن دقت کند ؛ نماد سبط یهودا از اسباط دوازدهگانه بنی اسراییل است. یعنی همان سبطی که بعدها قدرت را به دست گرفتند و امروزه هم نام آنها بر روی یهودیان است.
در حقیقت خاندان مهم و قدرتمند لنیستر نماد یهودا را دارد!!
بدین معنا که شیر ایستاده و شیر به سبک نماد لنیسترها در طول تاریخ نماد سبط یهودا یکی از دوازده اسباط بنیاسرائیل بوده است و حتی امروزه هم این نماد را درجای جای دنیا میتوانید ببینید. مثلاً در بسیاری از نمادهای سلطنتی دو شیر ایستاده و یا شیر و اسب شاخدار بهکاررفته که اسب شاخدار و شیر روبروی هم نماد قوم اسراییل است که امروزه هم میتوان این نماد را در نمادهای سلطنتی اروپا دید. مثل انگلستان و اسپانیا و اسکاتلند و ….
یکی از نکات قابلتوجه در فیلم ؛ آمدن موجوداتی اهریمنی و خبیث از آنسوی دیوار شمال به سمت هفتاقلیم است.
این موجودات «وایت واکر» نام دارند که با رستاخیز و زنده کردن مردگان جمعیت قابلتوجهی را بهسوی وستروس روانه کردند.
نکته جالب صدای شیپوری است که هنگام آمدن و رستاخیز مردگان به صدا درمیآیدکه میتوان از آن بهعنوان صوراسرافیل یادکرد.
وایت واکرها که رهبری مردگان را به عهدهدارند ؛ خود یک فرمانده خشن و قدرتمند دارند که از او بهعنوان پادشاه تاریکی نام میبرند. از نکات مهمی که این موجودات را با شیاطین منطبق میسازد ؛ قربانی کردن برای آنهاست که توسط عدهای صورت میگیرد و فردی نوزادان خود را تقدیم پادشاه تاریکی میکند و او هم نوزاد را به وایت واکر تبدیل میسازد!
آنطور که در فیلم گفته میشود با آمدن پادشاه تاریکی ؛ زمستان و تاریکی آغازمی گردد که اشاره به استیلای شیطان دارد.
سید میلاد میرعلینقی