موضوع: "زن"

«بیش از ۱۰ هزار زن» شهید شدند هیچکس صدایش در نیامد!

“طوفان الاقصی بیانگر آن است که امت اسلامی و ملت فلسطین هرگز تسلیم نمی‌شود. این همان فلسطینی است که همه جهان علیه آن توطئه کردند تا این سرزمین را از قلب امت عربی و اسلامی جدا کنند.”

می‌خواستند فلسطین تسلیم و نابود شود و طی همه این مدت طولانی برای رسیدن به این هدف شوم خود تلاش کردند. اما به لطف خداوند متعال و آگاهی و صبر و استقامت مردم فلسطین امروز می‌بینیم که به اذن خدا فتح و پیروزی بزرگ در راه است.

زنان مسلمان در بحث مقاومت علاوه بر نقش تربیتی خود کمک های زیادی به جبهه مقاومت کرده اند. زنان کشورهای مسلمان در لبنان، سوریه، عراق و به ویژه در فلسطین علاوه بر نقش تربیتی خود، در جنگ های نظامی مستقیم شرکت داشته اند؛ چرا که، آتشی که زنان فلسطینی در دل فرزندان خود روشن نگاه داشتند حال به شکل آتشفشانی درآمده است که در قالب انتفاضه در حال سوزاندن ریشه اشغالگران صهیونیستی است.

تبریک گویی و ایستادگی مادران شهید در فلسطین عصبانیت این رژیم غاصب را بیشتر خواهد کرد و ما شاهد این وحشی گری و نشان دادن خوی حیوانی از غاصبان بی اصل و نصب و دروغین صهیونیست هستیم

جمله معروف شهیدسید حسن نصرالله در عملیات «طوفان الاقصی» تجسم یافت که  اسرائیل سست‌تر از خانه عنکبوت است.

چه کسانی در جوار حضرت معصومه(س) دفن شده‌اند؟


در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و زیر گنبد آن حضرت پنج تن دیگر از امامزادگان و سایر بانوان مدفون هستند.

حضرت فاطمه معصومه(س) در اول ذیقعده سال 173 هجری قمری در مدینه به دنیا آمد و در سن 28 سالگی در دهم ماه ربیع الثانی سال 201 در قم وفات یافت. القاب این بانوی بزرگوار طاهره، حمیده و برّه، رشیده، تقیّه،کریمه اهل بیت و عالمه آل طه و… است.

در حرم مطهر حضرت معصومه و زیر گنبد آن حضرت پنج تن دیگر از امامزادگان و سایر بانوان مدفون هستند که عبارتند از:
 میمونه، دختر موسی مبرقع: میمونه نوه امام جواد(ع) است.
ام محمد دختر موسی مبرقع: ام محمد نوه امام جواد(ع) است.
ام قاسم دختر کوکبی: از نوادگان امام سجاد.
ام حبیب: کنیز ابوعلی نوه امام رضا (ع) است.
 ام اسحاق: کنیز محمد بن موسی مبرقع است.
با توجه به اینکه ابوعلی از تبار امام هشتم و از سادات جلیل القدر بود و در روز یکشنبه سوم ربیع الاول 315 هجری قمری در قم درگذشت در کنار محمد بن موسی مبرقع دفن شد، در خیابان آذر قم.
محمد بن موسی مبرقع به سال 296 در قم وفات کرد و در قرن سوم هجری دو قبّه به جای گنبد بود که در یکی از قبّه‎ها حضرت معصومه(س) و ام محمد و ام اسحاق مدفون بودند.
و در قبّه دومی ام حبیب، ام قاسم، و میمونه مدفون بودند که بعداً‌ به صورت یک گنبد درآمده و همه این بزرگواران در زیر گنبد فعلی مدفون هستند.
محدث قمی می‎گوید: زینب و ام محمد و میمونه دختران امام نهم حضرت جواد (ع) در بقعه حضرت معصومه(س) مدفون هستند.