نشست اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران در یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال

 

 

نشست اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران با موضوع مادر و فضای مجازی با سخنرانی دکتر سارا طالبی پژوهشگر فضای مجازی و مدرس حوزه و دانشگاه و با حضور  کارشناس اداره آموزش و فرهنگ سازی فضای مجازی خانم کشتکاران ، فرمانده مقاومت حوزه حضرت زینب کبری (س) خانم دمیرچی ومعاونت پژوهش و معاونت انسانی حوزه مقاومت حضرت زینب کبری (س) و مسئول شباب و معاونت فضای مجازی سازمان سپاه محمدرسول الله(ص) و اساتید و طلاب استان تهران در یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال برگزار گردید .

مدرس کارگاه مادر و فضای مجازی با تشریح ویژگی های فضای مجازی گفت: این فضا نامی مجازی دارد اما نتایج آن کاملا حقیقی است. 

خانم طالبی به اشاره به اهداف طراحان شبکه های اجتماعی گفت: شبکه های اجتماعی را می توان در دولایه مد نظر قرار داد که یک لایه از آن مختص کاربران و لایه ای دیگر و پنهان آن مختص سازندگان و تفکر آنهاست.

وی با تأکید بر اهداف شبکه های مجازی بیان داشت این شبکه ها حامل سبک زندگی خاصی نیز هستند.

 شناخت آسیب های فضای مجازی را لازم دانست و افزود: با شناخت این آسیب ها می توان آنها را به حداقل رساند.

مدرس کارگاه مادر و فضای مجازی با تأکید بر نقش حساس مادر در خانواده گفت: اگر مادران درگیر آسیب های عاطفی فضای مجازی شوند آرامش خانواده دچار اختلال و آسیب خواهد شد. فضای مجازی اشاعه دهنده نوعی فرد گرایی است که این ویژگی با نقش فداکاری و گذشت مادر برای استحکام خانواده منافات دارد.

وی اضافه کرد: اومانیسم یا فرد گرایی در سبک زندگی غربی رواج دارد که غربی ها خواهان انتقال این سبک به زندگی مادران ایرانی هستند تا ارزش های مادرانه را تضعیف کنند. کاهش ارتباط با همسر و عدم ارتباط با فامیل و نزدیکان را از دیگر نتایج حضور در شبکه های اجتماعی عنوان کرد و گفت: شبکه های اجتماعی در ظاهر برای ارتباط بیشتر طراحی شده اما نتایج آن کاملا رواج تنهایی و فردگرایی است.

 در ادامه ایشان هزینه های ارتباط حضوری ، کاهش فرزندان و رواج آپارتمان نشینی را از دیگر دلایل استفاده از فضای مجازی دانست.

مدرس کارگاه مادر و فضای مجازی به تفاوت های روانشناختی حضور زنان و مردان در شبکه های اجتماعی تاکید کرد و گفت: زنان به دلیل داشتن روحیه عاطفی در ارتباطهای  کلامی می تواند آسیب پذیری بیشتری داشته باشد و بحران های ارتباطی زن و شوهر در خانواده گاهی بر ارتباط ناسالم در فضای مجازی منجر می شود.

وی به رقابتی بودن فضای مجازی اشاره کرد و گفت این ویژگی و فرهنگ تصویر محوری شبکه های اجتماعی، رقابت مادی و خودنمایی مجازی را منجر می شود.

مدرس این کارگاه آموزشی به مسئولیت محور نبودن فضای مجازی تاکید کرد و گفت: به دلیل وجود این ویژگی زنان به سمت عدم مسئولیت پذیری در خانواده سوق پیدا می کنند.

سارا طالبی از افزایش طلاق عاطفی نیز سخن گفت و اضافه کرد: 68 درصد طلاق های ثبت شده در میان 140 کشور جهان به علت ارتباط یکی از زوجین با جنس مخالف از طریق شبکه های مجازی است.

وی در ادامه به مدیریت حضور مادران و فرزندان تاکید کرد و گفت: حضور فرزندان در هفت سال نخست در فضای مجازی باید ممنوع باشد و در هفت سال دوم بسیار محدود و در کنار والدین باشد و در هفت سال سوم فرزندان، حضور آنها باید آگاهانه و در فضای مجازی پاک و امن باشد.


 

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.